ARRANGEMENTEN

Spelen met de golven op de Noordzee.

Spelen met de golven op de Noordzee.

ARRANGEMENT:   WET & WILD TEXEL DINNER OR LUNCH   met minimaal 10 personen                  

Onze snelle RIB van 10 meter ligt voor u klaar in Den Helder.  De RIB is voorzien van 2 yamaha-motoren met elk maar liefst 2x 300 PK !!! na een korte veiligheidsinstructie en het uitdelen van de waterdichte pakken en reddingsvesten, zet de Wadden Explorer vanuit de haven van Den Helder haar koers uit richting Noordzee/Waddenzee  gedurende de vaart naar Texel zult u een unieke belevenis op het water ervaren! Wanneer er een flinke bries staat en de golven groot zijn beleef je de ultieme kick van het powerboat varen. Varen met de Wadden Explorer is onvergetelijk en zeer spectaculair!  Speciaal voor de vrijgezellen groepen hebben we voor de vrijgezel een te gekke overboord actie! De zeer ervaren en verantwoordelijke schipper zorgt ervoor dat iedereen een onvergetelijke tocht heeft, maar tevens ook dat alle passagiers ten alle tijde weer veilig aan wal komen.

Aangemeerd op Texel kunt u lekker  bijkomen in eetcafé De Compagnie, met een prachtig uitzicht over de Ouderschilder haven en de Waddenzee. In De Compagnie kunt u gezellig met elkaar een lunch of diner (ligt aan tijdstip) nuttigen met daarbij een tweetal consumpties.

Wanneer de buikjes gevuld zijn is het tijd om weer koers te zetten richting Den Helder.
De Wadden Explorer ligt voor u gereed in de jachthaven van Oudeschild en brengt u weer veilig aan wal in Den Helder!

Dit arrangement is uitermate geschikt voor groepen van af minimaal 10 personen Bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, teambuilding of een gezellig dagje Texel verkennen met vrienden en familie, zowel ter land als ter zee!

 

 

Arrangement:  per persoon           Zomer Vakantie op Texel        Wadden Explorer –
Ook als u in de zomer op vakantie bent op texel en zin heeft in iets actiefs!

Dan kunt u ons bellen en een plaatsje reserveren in de powerboat, in zomervakantie liggen wij dagelijks in de haven van Oudeschild!

Onze Rib heeft ruimte voor maximaal 12 personen.

Bent u met maar met 2 of 3 personen dan proberen wij een groep samen te stellen zodat u toch deze spectaculaire tocht van een uur kan beleven!

Wij varen dan van uit de haven van Oudeschild richting Marsdiep en Noorzee  naar de razendebol/Noorderhaaks, met gegarandeerd grote groepen zeehonden op en rond de zandplaat de zeer ervaren crew laat zien waartoe de Rib met zijn 2 x 300 PK Yamaha motoren toe- in staat is.

 

 

 

Wil je meer informatie over de arrangementen  welke je volledig naar eigen inzicht kunt indelen? Bel dan naar 06-39751202 b.g.g. 06-12448401 of stuur een e-mail naar info@waddenexplorer.nl.